top of page

Aktuellt

Sök

Vi vill rikta ett STORT tack till @recordia för ett otroligt härligt stöd och samarbete under våra Pridefestivaler genom åren.


Recordia är en av norra europas största anläggningar för ljudproduktion med stora inspelningsstudios. Grundaren Fredrik har över 30 års erfarenhet och är innehavade av både pratina- och guldskivor.



Tack för att ni tar ställning och hjälper oss att skapa en magisk atmosfär och lyfta vårt budskap om kärlek och acceptans.




 

Vi vill rikta vår största tacksamhet för det ekonomiska stödet vi har får och fått genom åren, men vi vill också tacka för alla de osynliga insatserna som görs bakom kulisserna.


De otaliga mailen, samtalen och mötena visar på ett engagemang och vilja att arbeta tillsammans för en meningsfull förändring i Varberg.


Bakom den formella kommunstrukturen finns människor med hjärtan och viljor att skapa en positiv inverkan på Varberg som stad och samhälle.


Det är tydligt att ni aktivt strävar mot er vision "Västkustens kreativa mittpunkt" varje dag genom att tänka utanför boxen, ta små steg mot en bättre och varmare stad och våga vara kreativa.


TACK alla ni på kommunen som jobbar stenhårt dagligen!


Hälsningar Styrelsen ProLove


Frågor hänvisas till info@pridevarberg.com




Vi är stolta över att presentera I Am TATTOO från Halmstad dyker upp med två tält hos oss i sommar.

I AM TATTOO kommer med unika flash-tatueringar och annat kul!


Boka in 29 juni i Societetsparken Varberg denna sommar! ❤


Frågor hänvisas till info@pridevarberg.com alt direkt till I Am TATTOO.




bottom of page