Aktuellt

Sök
  • pridevarberg

Vi vill rikta ett supertack till våra fantastiska artister, utställare, samarbetspartners och besökare! Ett extra tack till Sylve och Hampus Carlsson som avslutade festivalen med ett brak! Vi beklagar att Tusse inte kom på gårdagens festival på grund av flygförsening från en tidigare spelning. Vi hoppades in i det sista att han skulle hinna med en helikopter som stod klar för att flyga honom till Varberg, men tyvärr höll inte tidsschemat med anslutningsplanet från Stockholm. Vill ni se Tusse på scen kommer han att spela på Malmö Pride den 8 juli.

Med anledning av den tragiska händelsen i Oslo midsommarhelgen. Det som hänt är förfärligt och våra tankar går till de som drabbats och deras anhöriga. Samtidigt visar detta på att Pride behövs mer än någonsin.


Föreningen har beslutat att genomföra Pridefestivalen som planerat. Vi har daglig dialog med Polisen och det föreligger ingen förhöjd risk eller hot kring genomförandet av Pride i Varberg. Polisen har sedan tidigare planerat in extra trygghetsskapande resurser. Föreningen har likt tidigare också anlitat ordningsvakter för att hjälpa till att skapa ett tryggt och säkert arrangemang.


Vi har daglig kontakt med Polisen och följer myndighetens rekommendationer. Vi förstår att många vill visa solidaritet och att många därför kommer att besöka Pridefestivalen och gå i Prideparaden.


Tillsammans står vi upp för att detta blir en kärlekens dag i Varberg!

Datum: 27 februari 2022


Tid: 15:00-16:00


Plats: ABF Varberg


Maila info@pridevarberg.com för kallelse, agenda och övriga dokument.