top of page

REGNBÅGSDAGAR 2020 FYLLER VARBERG!


Under vecka 26 kommer du möta regnbågar i alla dess former i Varberg. Då har Pride Varberg helt anpassat eventet efter rådande tider och i samarbete med företag och organisationer skapat en tyst manifestation i form av regnbågsdagar.


På onsdagen och lördagen möter ni delar av styrelsen tillsammans med RFSL på torget. Dit kan du komma för att diskutera, gemensamt skapa klokskap eller sätta fingret på framtida lösningar utifrån ett HBTQIA perspektiv. Från och med onsdagen kommer också den fina regnbågspromenaden finnas tillgänglig, både för dig som fysiskt vill promenera men också för dig som vill delta digitalt. Promenaden avslutas på komedianten där, Så minns vi, finns vi – en utställning om hbtq, nazism och rasism kommer ges.


Delar av styrelsen kommer samlas klockan 11 på onsdag den 24 juni. Vi är några få som startar regnbågspromenaden utanför Västerport vid hamnplanen. Vi både hoppas och uppmanar till att gå promenaden när det passar var och en, man har ända till söndagseftermiddagen på sig.


Vi vill tacka alla våra samarbetspartner som också har en av regnbågspromenadens alla 20 skyltar hos sig. På de 20 skyltarna får du följa den historiska utvecklingen, möta en personlig tanke och svara på en klurig quizzfråga.


Förutom att gå promenaden fysiskt eller digitalt uppmanar vi också till att visa era flaggor och dela era budskap #pridevarberg


Styrelsen.


コメント


bottom of page