top of page

Amanda Andersson till Pridescenen i Societetsparken, Varberg den 1 juli 2023!


Hej jag heter Amanda Andersson och jag är så glad och tacksam över att få vara med på Pridefestivalen i Varberg! Jag är 18 år gammal och bor i Falkenberg. Har länge jobbat i olika musikaler runtom i Sverige, senast som Dorothy i ”Trollkarlen från Oz” på Intiman i Stockholm, och jag älskar framförallt musik och dans! Jag jobbar just nu med några producenter och låtskrivare i Stockholm. Så vi får se hur det blir framöver, men en sak är säker iallafall och det är att jag kommer uppträda för er på Pridefestivalen, och det ska bli såååå otroligt kul!


Amanda spelar på Pride i Societetsparken i Varberg där vi står för människors lika värde, mot homo & transfobi, för allas lika rätt till kärlek och sin egen identitet.


Välkomna den 1 juli 2023.Comentários


bottom of page